Продавець Интернет магазин ТехноСад розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
105 відгуків
emoji-quarantineІнтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!
Интернет магазин ТехноСад
+380 (68) 835-34-32
+380 (68) 835-34-32
+380 (95) 423-33-97
+380 (93) 383-51-95

Сковорідка 60 см Буковинка

  • Немає в наявності

1 000 грн

+380 (68) 835-34-32
Kyivstar
  • +380 (95) 423-33-97
    vodafone
  • +380 (93) 383-51-95
    Life:)
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Сковорідка 60 см Буковинка
Сковорідка 60 см БуковинкаНемає в наявності
1 000 грн
+380 (68) 835-34-32
Kyivstar
  • +380 (95) 423-33-97
    vodafone
  • +380 (93) 383-51-95
    Life:)

Опис

Сковорідка 60 см Буковинка

Ви любите влаштовувати пікнік на природі, спілкуватися з друзями біля багаття? Тоді вам потрібна особлива посуд для польових умов.

Ми пропонуємо вам туристичну сковорідку з диска, борони. Сковорода Буковинка компактна, легко складається, її зручно транспортувати. Поверхня сковороди прокалена і готова для смаження і використання. Ручки і ніжки знімаються, їх зручно ставити і знімати. На природі ця сковорода незамінна річ, з допомогою якої можна приготувати сотні смачних страв. У сковорідці можна на відкритому вогні тушкувати овочі, рибу, м'ясо, гриби, робити гриль, готувати грінки, смажити картоплю і багато інші смачні страви з димком.

Матеріал. Виріб зі сталі з овальним дном і бортами для приготування їжі типу «вок» і «садж» на багатті. Метал не деформується від високої температури і довго зберігає тепло.

Характеристики сковорідки

  • Діаметр 60 см
  • Бортик висотою 3 см
  • Товщина 4 мм
  • Ніжки і ручки знімні

Комплект

  • Сковорода для смаження: 1 шт.
  • Ручки: 2 шт.
  • Ніжки: 3 шт.

Кришка для сковорідки та чохол не входять в комплект і купуються окремо:

Інструкція по використанню:

1. Перед початком смаження необхідно протерти пательню від залишків жиру. Зробити це можна ганчіркою або сухою серветкою

2. Поставити сковорідку на вогонь, на суху сковороду насипати солі та смажити 10-15 хвилин, зняти з вогню і дати охолонути. Ще раз протерти сухою чистою ганчіркою або серветкою. Після цього можна ставити на вогонь, додати масло/жир і готувати.

3. Для смаження можна використовувати рослинне масло, свинячий жир або будь-який інший жир тваринного походження.

4. Починати смажити можна тільки після повного нагріву масла/жиру на сковороді.

5. Після приготування їжі категорично не рекомендується мити сковороду водою та миючими засобами, щоб уникнути появи іржі. Краще використовувати абразивні засоби для видалення нагару. Потім протерти сухою чистою ганчіркою або серветкою і змастити жиром сковорідку для зберігання до наступного використання.

Характеристики

Основні
Країна виробникУкраїна
Антипригарне покриттяНемає
Висота стінок30 мм
Діаметр600 мм
Кришка немає
РучкаЗнімна
СтанНовий
Колір Чорний
Користувацькі характеристики
КомплектаціяСковорода, ручки 2 шт., ніжки 3 шт.
МатеріалСталь
ВиробникБуковинка

Інформація для замовлення

  • Ціна: 1 000 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner